Menü

Vadonatúj 2015-ös kínálat!

2014 után, 2015-ben is kövessétek nyomon, rendszeresen megújuló kínálatunkat! Böngésszetek kedvetekre, itt:


 
Activity Felnőtt kiadás 2015
Végre megérkezett...
az Activity Club Edition új, 2015-ös átdolgozott kiadása!
Megújult szabályok, új erotikos fogalmak és szleng kifejezések!
Izgalmat fokozó időmérő és érdekes játékfelület!
  3-16 játékos részére, 18 éves kortól !

Termékkód: 709630
 
Activity® Champion

Activity® Championban nem csapatok, hanem egyéni játékosok versenyeznek a bajnoki címért! A játékosok feladata: Egy percen belül a lehető legtöbb feladványt sikeresen előadni a kártyáról! A bajnok az, aki elsőként halad át a célvonalon! 1760 új feladvány várja a versenyzőket! Mindenkiről kiderül, hogy milyen gazdag a fantáziája és milyen kreatív a gondolkodása! Mindenki egyedül versenyzik, a játékélmény közös!
3-10 játékos részére,12 éves kortól
Termékkód: 755422
 
 
 Activity® Family Classic

Az Activity® Family Classic egy szórakoztató játék, amit az egész család együtt játszhat! 1980 új feladvány 330 kártyán. Ebből 110 Family kártya a felnőtteknek és 220 Junior kártya a gyerekeknek készült. Így mindenki egyforma esélyekkel vehet részt a játékban. A közös játékélmény hihetetlen szórakozást nyújt a családnak, amiben a játékosok célja, hogy csapatukat elsőnek juttassák a célba.3-16 játékos részére, 8 éves kortól
Termékkód: 710773
 
 
 Lift it!

A Lifi it egy ügyességi építőjáték, amit egyénileg vagy csapatban lehet játszani. A feladat, az építési kártyán megadott építményeket a megadott időn belül felépíteni. Daru, zsinór és akasztó segítségével kell az építési elemeket az építési területre a kártyán meghatározott módon felállítani. Az építéshez használt darut a játékosok vagy a kezükben tartják, vagy a homlokukra erősítik egy fejpánttal. Csak a pontos építésért jár pont!


1-8 játékos részére, 8 éves kortó
l
Termékkód: 761372
 
Parfüm
A játékosok parfümkészítőnként vanília- és levendulaeszenciák lepárlásával gazdag illatkompozíciókat állítanak össze, amelyekből drága parfümöket alkotnak. Az illatkompozícióknak meg kell felelniük a vásárlók igényeinek.  Az lesz a legügyesebb parfümkeverő, aki okosan választja ki az eszenciákat, és figyel a vásárlók kívánságaira! A vásárlóutcában álló parfümériák akciókkal és kiárusításokkal is csábítják a vevőket, de a különleges parfümök árát jól megfizetik a vásárlók!
2-4 játékos részére, 8 éves kortól

Termékkód: 791499
 
 
Pacal´s Rocket
A Pacal’ s Rocket a Maya piramisok misztikus világába csábítja a játékosokat! Miután a játékosok űrhajói landoltak a romvárosban megkezdődik a piramisok felállítása és a romváros újjáépítése. Aki ügyesen tervez, az jó stratégiával meghódíthatja a várost!
A Maya romváros – Palenque templomának feltárása során egy titokzatos sírkő került elő, ami megtalálása óta számtalan találgatásra ad okot. Tényleg idegen lények lakták a várost és ők építették a Maya piramisokat?

2-5 játékos részére, 8 éves kortól
Termékkód: 634192
 
 
Catan Telepesei
Az első telepesek egy ismeretlen sziget partjaihoz érnek. Településeket és utcákat építenek, településeiket városokká fejlesztik. Élénk cserekereskedelemmel új lehetőségek nyílnak meg mindenki előtt! Hamarosan szűkössé válik az élet a szigeten és egy izgalmas verseny veszi kezdetét a nyersanyagok és a hatalom megszerzéséért.
3-4 játékos részére, 10 éves kortól


Termékkód: 794995
 
   
Carcassonne 1. Kiegészítés
Fogadók és Katedrálisok
Ez a kiegészítés csak a Carcassonne alapjátékkal együtt játszható és szabadon kombinálható más Carcassonne- kiegészítésekkel. Az új tájlapkák a fogadók és a katedrálisok értékesebbé teszik az utakat és a városokat. Új követőkkel többen játszhatnak. A pontlapkák a pontozásban segítenek.
2-6 játékos részére, 7 éves kortól
Termékkód: 793899
 
Carcassonne Aranyláz
Az Aranyláz a méltán népszerű Carcassone sorozat új, önálló tagja, mellyel a tapasztalt, sokat játszott játékosok egy vadonatúj vadnyugati környezetben találhatják magukat. Csupa kalandozás a XlX. századi Amerikában, a covbojok, értékes aranyrögök és az indiánok földjén.
2-5 játékos részére, 8 éves kortól
Játékidő: 35 perc
Termékkód: 791895
 
 
Carcassonne Basic 2015
A "2001-es Év játéka", megújult köntösben, mini kiegészítésekkel!
Több, mint 10 millió eladott példány!
  A Carcassonne társasjátékcsalád kifejezetten az a társasjátékkör, melyet azoknak a kedves érdeklődőknek is ajánlunk, akik most kezdenek megbarátkozni a társasjátékozás gondolatával! Mindemellett a tapasztalt játékosok is új és új kihívások elé néznek, ezekben a játékokban!
Próbáljátok ki és garantáltan megszeretitek! wink
 2-5 játékos részére, 7 éves kortól
Játékidő: 35 perc

Termékkód: 791697
 
CUBO

Minden játékos egyszerre dob a kockáival, majd a dobás eredményéből megpróbálja a lehető legértékesebb kombinációt kirakni. Minél értékesebb a kombináció – annál több pontot ér. A szettek és a sorok hoznak pontot. Az nyeri meg a játékot, aki szerencsésen dob, ügyesen kombinálja a kockákat és figyeli a játékostársai dobásait is.

2-4 játékos részére, 8 éves kortól
Termékkód: 791598
 
 
Callisto Mini

A játékosok megpróbálják a játéktéren belülre letenni az összes lapkájukat a színükben. A megmaradt, lehelyezetlen lapkák a játék végén büntetőpontot jelentenek. A legkevesebb büntetőpontot gyűjtő játékos lesz a játék győztese.

2-4 játékos részére, 8 éves kortól
Termékkód: 657894
 
 
CIÚB
Ebben a kockajátékban nem csak a szerencse vezethet sikerre, hanem a jó kombinációs-készség is! A játékosok minden körben megpróbálják a varázskártyákon megadott számkombinációt kidobni és értékes pontokat szerezni. Ebben segítenek a különböző kockák különböző akciói. Aki megnyer egy kártyát, az csökkenti a kockáinak a számát, ezért fontos, hogy a következő körre jól tervezze meg a dobásait. Végül az nyer, aki a legtöbb pontot gyűjti.
2-4 játékos részére, 10 éves kortól
Termékkód: 046304
 
KERFLIP

Fordulatos szókirakó! Egy játékos kihúz a zsákból néhány betűt, leszórja őket az asztalra és már kezdődik is a szóvadászat! Mindenki egyszerre keresi a szavakat! Aki talál egy szót, az villámgyorsan bemondja! Minél hosszabb egy szó annál több pontot ér. A használt betűket átfordítják, azok már csak feleannyit érnek. Aki sok pontot akar szerezni, az gyorsan mond egy szót!

2-4 játékos részére, 10 éves kortól
Termékkód: 717697
 
 
Alfa Beta
Szójáték akasztókkal. A játékosoknak egy betűhalomból kell kihorgászni a szavakhoz szükséges betűket! A céljuk, a betűhalomból a lehető leghosszabb szóhoz tartozó betűket sorban, ügyesen kihorgászni és minél több pontot szerezni.
2-5 játékos részére, 8 éves kortól
Termékkód: 634871
 
Afrika Csillaga
Izgalmas családi kalandjáték. A játékosok a legendás Afrika Csillaga gyémántot szeretnék egymást megelőzve megtalálni! Aki megtalálja, az igyekszik minél gyorsabban - szárazföldi, tengeri vagy légi úton - visszajuttatni Tanger vagy Kairó városába. Az úton sok veszély leselkedik a kincskeresőkre. Nem csak szerencsére, hanem jó stratégiára is szüksége lesz annak, aki vissza akar jutni és nem akar belesétálni a rablók karjaiba.
2-5 játékos részére, 8 éves kortól
Termékkód: 642425
 
 
Agent Undercover /Titkos ügynök
Ebben a leleplező játékban minden forduló más helyszínen játszódik. A játékosok az adott helyszíneken különböző szerepekbe bújnak és megpróbálják leleplezni a titkos ügynököt!  A titkos ügynök nem tudja, hogy hol van. Az ő küldetése az információszerzés! Ki kell derítenie a helyszínt! A helyszín szereplői, óvatos utalásokat tesznek arra, hogy ők pontosan tudják azt, hogy hol vannak tehát ők nem titkos ügynökök. Céljuk, hogy kiderüljön a titkos ügynök kiléte. Megfigyelés és koncentráció, kifinomult érzékek és kreativitás, valamint egy kis fortély és ravaszság szükséges a titkos szerepek megőrzéséhez!
3-8 játékos részére, 12 éves kortól
Termékkód: 635571
 
   
Camel UP/ Supercup

Nem önálló játék! Kiegészítés a Camel Up játékhoz. 4 modult tartalmaz, amiket tetszés szerint lehet alapjátékotokkal kombinálni. Minden modulnak önálló szabályai és alkatrészlistája van. Az 1. modulban a versenypálya meghosszabbítása és a galoppkockák. Ezzel az elemmel a játékidő hosszabb, változatosabb. A 2. modulban van a fotográfus, aki jutalmat kap, ha sikerül egy magas tevetornyot lefotóznia. A 3. modul bevezeti a játékba a „helyfogadást”, amitől a verseny még változatosabb lesz. A 4. modul szabályai szerint fogadási partnerkapcsolatokat alakíthattok ki egymással és végre nyíltan együttműködhettek.

2-10 játékos részére, 8 éves kortól
Termékkód: 722196
 
 
Golden Horn Kiegészítés
Nem önálló játék! Kiegészítés a Golden Horn játékhoz. Éppen úgy, ahogyan a Golden Horn alapjátékban, a játékosok itt is kereskedelmi flottákkal árut szállítanak Velence és Konstantinápoly között. Új a játékban, hogy nem csak árut, hanem hódítókat is vihetnek magukkal a hajóikon különböző tartományokba.
2-4 játékos részére, 8 éves kortól
Termékkód: 635199
 
Dinomino
A játékosok célja, hogy a lapkák ügyes lehelyezésével minél több pontot szerezzenek amiért előreléphetnek a dinoszauruszukkal. Aki sárkánygyümölcsöt tesz le, annak a dinoszaurusza felgyorsul. Az a játékos nyer, akinek a játék végén az első helyen áll a dinoszaurusza.
2-4 játékos részére, 7 éves kortól
Termékkód: 634475
 
 
Alhambra
A játék a Granadától nem messze fekvő Alhambra palota-erődbe repíti a játékosokat, akik építési lapkák lehelyezésével saját Alhambráikat építik. Az építési lapkákat a piactéren lehet megvenni, ahol sokféle pénzzel lehet fizetni. Aki soron van, az dönt arról, hogy pénzt vesz fel, épületet vásárol vagy átépíti Alhambráját. Az értékelésekkor az kapja a legtöbb pontot, akinek sikerült a legértékesebb épületekből a legtöbbet beépíteni!
2-6 játékos részére, 8 éves kortól
Termékkód: 791390
 
 
Metro
1898 a párizsi metró építése. A játékosok kapnak egy-egy kártyát, ami megmutatja, hogy melyik metróvonal tartozik hozzájuk. Egymás után rakják vágány lapjaikat a játéktáblára. Dönteniük kell, hogy saját metróvonalukat hosszabbítják, vagy az ellenfél vonalát terelik el. Amikor egy metróvonal elkészül, pontokat hoz tulajdonosának. Az nyer, aki több pontot szerez a metróhálózat kiépítéséig.
2-6 játékos részére, 8 éves kortól
Termékkód: 766299
 
Speedcups2

A két játékos kap 5-5 színes poharat, amikkel megpróbálják egymást megelőzve megoldani a feladatot. Gyorsaság és jó megfigyelőkészség kell a játék megnyeréséhez! A feladatkártyák adják meg a poharak sorrendjét. Ha helyes sorrendben állnak a poharak, akkor villámgyorsan a felfordított feladatkártyára kell csapni! Aki gyorsabb, az szerzi meg a feladatkártyát!

2 játékos részére, 6 éves kortól
Termékkód: 209518
 
Kincsvadász

A játékosok kincsvadászként indulnak küldetésre a legendás kincsekért. Útjuk a Fagyott Hegy jeges csúcsain keresztül vezet, a Sűrű Dzsungel bozótjai közé, 
ahonnan végül a Láva Barlang mélyébe ereszkednek le...
Őrzőkutyák, goblinok, vegyetek ti is részt a mesebeli élményekben!
 
 2-6 játékos részére,  8éves kortól
 
Termékkód: 794490
 
 
Jungolino
Egy lendületes keresőjáték. A játékosok az asztalra fektetik a kártyákat, a puha állatos szőnyeglapkákat pedig elhelyezik a lakásban. Az asztalon fekvő kártyák adják meg, hogy milyen sorrendben kell megtalálni az állatos szőnyeglapkákat. Memória, megfigyelőkészség és gyorsaság kell a játék megnyeréséhez.
2-5 játékos részére, 5 éves kortól
Termékkód: 657443
 
Windy Woody
Vidám, megfigyelőkészség fejlesztő játék, 4 játékvariációval, 3 nehézségi szinttel.
Woody sárkányt ereget, de nem összekeveredtek a zsinórok. A játékosoknak végig kell követniük a szemükkel a zsinórok vonalát, hogy megtalálják a hozzá tartozó sárkányt. Ezután a sárkányhoz tartozó ruhát kell megtalálni! Aki megtalálja a keresett ruhát, az kap egy masnis-kártyát. A játék végén az nyer, aki a legtöbb masnis-kártyát gyűjtötte.
2-6 játékos részére, 6 éves kortól
Termékkód: 657542
 
Alibaba Memo
Egy egzotikus memóriajáték. A lapkákon lévő agyagkorsók kincseket rejtenek. Azonban nem minden korsó rejt kincset! Vannak üres korsók, sőt olyan korsók is vannak, amikben rablók lapulnak… akik csak arra várnak, hogy visszavegyék a kincseket!
2-6 játékos részére, 5 éves kortól
Termékkód: 657993
 
 
Bubbles

Vidám, színekkel teli kereső és reakciójáték.
Négy, különböző színű, különböző méretű buborék szálldogál a kártyákon. Párosítsd össze a kockákon látható számokat, méretük és színük szerint a kártyákon látható, különböző buborékokkal!
Koncentrálj, légy a legügyesebb és a leggyorsabb, páríts és nyerd meg a játékot!

 2-4 játékos részére, 6 éves kortól

Termékkód:657696
 
Cubingos

Egy vidám megfigyelőkészség-fejlesztőjáték. A cubingos kockákat szórjuk az asztalra. Amint a kezdőjátékos felfordít egy lapot, kezdetét veszi a keresgélés! Aki elsőként találja meg azokat a kockákat, amelyekből ki tudja rakni a kártyán lévő cubingot, az megnyeri a felfordított lapot.

2-4 játékos részére, 5 éves kortól

Termékkód: 657771
 
 
  Gyümi kártyajáték

Gyümölcsökben gazdag, varázslatosan egyszerű, szorakoztató kártyajáték az egész család számára. A játékosok célja, hogy a gyümölcsöket okosan gyüjtögetve minél több pontot szerezzenek. Ehhez mindössze jó megfigyelőkészségre és megbízható memóriára lesz szükségünk.
2-8 játékos részére, 6 éves kortól
Játékidő: 25 perc

Termékkód: 467005
 
 
Zsugazsák

Egyszerű szabályok és azonnali játékkezdés! Kicsiknek és nagyoknak is elképesztően szórakoztató! Amilyen egyszerű olyan hatalmas élmény játszani! A játékosok a kártyák taktikus lehelyezésével kész sorokat alkotnak! Egy megfelelő időben lerakott kártyával akár egy egész kártyasort is meg lehet szerezni! Aki a játék végéig a legtöbb kártyát „zsákolta be” az nyer!

2-5 játékos részére, 7 éves kortól

Termékkód: 207064
 
Solomino

A világ egyik legkedveltebb kártyajátéka - most dominójáték! A játékosok egymás után teszik le a dominókártyákat. Aki ügyesen használja az akciókártyáit, az megváltoztathatja a játék irányát, kicserélheti lapjait egy játékostársával, vagy akár mindenkivel felvetethet egy lapot!
Az nyer, akinek elsőként elfogynak a lapjai!

2-6 játékos részére, 6 éves kortól

Termékkód: 739064
 
    
 
 Frozen Quizzy
Készségfejlesztő-játék 24 képes feladatlappal. A feladatok megoldása segít a gyerekeknek az első iskolai feladatokra történő felkészülésben.
1+ játékos részére, 3 éves kortól
Termékkód: 139279
 
 
Micimackó
Memo&Domino

Vidám megfigyelőkészség és emlékezőképesség-fejlesztő játék a Micimackó mese szereplőivel.

2-6 játékos részére, 4 éves kortól

Termékkód: 737596
 
 
Cars Ice Racers
Memo&Domino

Vidám megfigyelőkészség és emlékezőképesség-fejlesztő játék a Cars mese szereplőivel.

2-6 játékos részére, 4 éves kortól

Termékkód: 736698
 
  
 The Good Dinosaur
Memo&Domino
Vidám megfigyelőkészség és emlékezőképesség-fejlesztő játék a The Good Dinosaur mese szereplőivel.
2-6 játékos részére, 4 éves kortól

Termékkód: 736490
 
Frozen Memo&Domino
Vidám megfigyelőkészség és emlékezőképesség-fejlesztő játék a Frozen mese szereplőivel.
2-6 játékos részére, 4 éves kortól

Termékkód: 736599
 
 
 Princess és Fairies

Kvartett kártyák
Termékkód: 484711
Termékkód: 482915

4 éves kortól
 
   
Minnie Egér és
Dínó tesó /The Good Dinosaur

Fekete Péter
Termékkód: 486319
Termékkód: 485210

4 éves kortól
 
   
 Jégvarázs/Frozen Fever és Jégvarázs/Frozen Olaf

Fekete Péter

Termékkód: 485916
Termékkód: 486111

4 éves kortól
 
  PANCSOLÓZSELÉ/GELLI BAFF  
 
Gelli Baff/Pancsolózselé
1 adag/300g
Kék, Piros, Zöld,Pink

Igazi varázslat!
Így lesz porból zselé, amit a pancsi végén, feloldva, leereszthettek a lefolyóban!
Környezetbarát, nem tartalmaz mérgező anyagokat, gyúrható és formázható, tartja a hőmérsékletet a gyerekek pedig, egyszerűen imádják!

4 éves kortól
1+ játékos részére
Termékkód: 690269
 
   
Gelli Baff/Pancsolózselé
2 adag/600g
Kék, Piros, Zöld,Pink
Igazi varázslat!
Így lesz porból zselé, amit a pancsi végén, feloldva, leereszthettek a lefolyóban!
Környezetbarát, nem tartalmaz mérgező anyagokat, gyúrható és formázható, tartja a hőmérsékletet a gyerekek pedig, egyszerűen imádják!

4 éves kortól
1+ játékos részére
Termékkód: 691662
 

 


 • Iwiw
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Linkter
 • blogtercimlap
 • Digg
 • del.icio.us
 • Netvibes
 • Live
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Bookmarks