Menü

Hírek

Playmobil kiállítás az Árkádokban

Szívesen megnéznétek és kipróbálnátok a Playmobil játékokat? 2013-ban az Árkád országszerte lehetőséget nyújt erre!

A Piatnik Budapest Kft. a 2013-as évben is meglepetésekkel várja azokat a kicsiket és nagyokat, akik szívesen ismerkednének meg közelebbről is a Playmobil játékok varázslatos világával!


Az ÁRKÁD áruházláncokon keresztül, olyan interaktív utazó tárlatra invitáljuk az érdeklődőket, amelyen a gyerekek és szüleik nemcsak megnézhetik az ott kiállított játékokat, dekorációs elemeket, diorámákba rendezett jeleneteket, de életreszóló élményekkel is gazdagodhatnak!

 


 

Szabadon játszhatnak a játszószőnyegeken és a játékasztalok mellett ülve! Tesztelhetik ügyességüket, a távirányítású autók vezérlésével, saját jeleneteket építhetnek fel, fénykép készülhet róluk, az óriás Playmobil bábuk mellett, ajándékokkal gazdagodhatnak és megannyi érdekes, izgalmas kalandra válallkozhatnak!

Az utazó kiállítás első állomása;

Győr, ahol a rendezvény 2013. január 26-án veszi kezdetét és 2013. február 10-ig várja díjmentesen, az oda látogatókat!

A kiállítás további helyszíneire és időpontjaira vonatkozó információkért, kérjük a jövőben is látogasson el gyakran honlapunkra!

A kiállításon családjukról, gyermekeikről készített fényképeket e-mailen várjuk a fenykep@piatnik.hu címre. Kérjük, hogy a tárgyban tüntessék fel: "Playmobil fotópályázat"!

Ismét érdemes játszani, mert a képek beküldői között értékes ajándékokat sorsolunk ki.

 

<<< Vissza
 
2012.12.13