Menü

Hírek

Az elmúlt évtized töretlen sikerjátékai!

Tudtátok, hogy vannak olyan társasjátékok, amiknek a sikere töretlen az elmúlt évtizedben?

Mi most összegyűjtöttük Nektek melyek ezek az örök klasszikusok, amik a dobogón végeztek! 

 

Catan telepesei

A stratégiai játékok közül az egyik örök kedvenc és egyben töretlen siker is a Catan telepesei. A játék története szerint az első telepesek egy ismeretlen sziget partjaihoz érnek. Településeket és utcákat építetenek, településeiket városokká fejlesztik. Egyszer téglából bőséges a készlet, másszor pedig ércből. Élénk cserekereskedelemmel új lehetőségek nyílnak meg mindenki előtt!

Hamarosan szűkössé válik az élet a szigeten, és egy verseny veszi kezdetét a nyersanyagok és a hatalom megszerzéséért.

A játékban éles észjárásra, szerencsére és jó kereskedelemre van szükség, hogy megnyerhesd! A társas 3-4 játékos részére készült és már 10 éves kortól ajánlott!

Extra kiadás: az alapjátékhoz 4 külön kiadás is elérhető magyar nyelven, valamint már junior változatban is megvásárolható!

A játék most akciósan érhető el 2018 február 28-ig, illetve a készlet erejéig! :)

Tovább a játékoz! >>>

Carcassone

Sokak nagy kedvence a lassan szintén klasszikusnak mondható Carcassone nevű stratégiai társasjáték, amely elnyerte "2001-es Év játéka" címet! Jelenleg már megújult köntösben érhető el, mini kiegészítésekkel!

Több, mint 10 millió eladott példány!
A Carcassonne társasjátékcsalád kifejezetten az a társasjátékkör, melyet azoknak a kedves érdeklődőknek is ajánlunk, akik most kezdenek megbarátkozni a társasjátékozás gondolatával! Mindemellett a tapasztalt játékosok is újabb és újabb kihívások elé néznek, ezekben a játékokban! 

Az alap társas 2-5 játékos részére ajánlott és külön kiemelendő, hogy már 7 éves kortól játszható! 

Extra kiadás: a nagy érdeklődésre való tekintettel további 5 kiegészítő játéka jelent meg magyar nyelven! 

Tovább a játékhoz! >>>

Alhambra

Sokan nem is tudják, hogy eme remek társasjáték a "2003-as Év játéka" díjat is bezsebelte már! 

A játék a Granadától nem messze fekvő Alhambra palota-erődbe repíti a játékosokat, akik építési lapkák lehelyezésével saját Alhambráikat építik. Az építési lapkákat a piactéren lehet megvenni, ahol sokféle pénzzel lehet fizetni. Aki soron van, az dönt arról, hogy pénzt vesz fel, épületet vásárol vagy átépíti Alhambráját. Az értékelésekkor az kapja a legtöbb pontot, akinek sikerült a legértékesebb épületekből a legtöbbet beépíteni!

A társasjáték 2-6 játékos részére lett kifejlesztve és már 8 éves kortól játszható!

Extra kiadás: további 2 kiegészítő játéka érhető el magyarul!

Tovább a játékhoz! >>>

Metro

Egy gyorsan változó stratégiai társasjáték a Párizsi Metró építéséről, amiről jó tudni, hogy a 2001-es Mensa Select győztese és 2004-es Major Fun award győztese is egyben!

Ebben a társasjátékban a játékosok elhelyezik a Metró kocsikat a játéktáblán az állomásokra (kártyák mutatják, hogy melyik állomás kihez tartozik), majd egymás után lerakják vágánylapjaikat a játéktáblára.

A játékosok saját vonalunkat hosszabbíthatják, vagy alááshatják játékostársukét lerövidítve azt. Ha egy vonal elkészül pontokat ér tulajdonosának. A játék végén a legtöbb pontot elért építész nyeri meg a játékot.

Tovább a játékhoz! >>>

<<< Vissza
 
2018.02.12