Menü

Hírek

Szabaduló-szoba játék otthonra!

Az év nagy kedvencei az EXIT játékok, amiket ezúttal otthon is kipróbálhattok!

 

Nem is olyan régen még tele volt a sajtó és a közösségi oldalak a kiszabaduló szobákról.  Olvashattunk róla, hogy milyen közösségi élményt nyújtanak, milyen érzékekre hatnak, miket lehet felmérni vele, és milyen szituációk fordulhatnak elő! 

A szabaduló szobát sokan nem merték kipróbálni, mert féltek tőle, vagy el sem jutottak oda, hiszen sokszor heteket kell várni egy-egy szabad időpontért...

Nos a jó hírünk, hogy ezúttal elhozzuk az élményt és a játékot otthonotokba, ugyanis megjelent EXIT játék névvel 3 különböző változatban!

Így akár lehet ez egy külön családi program, egy csapatépítő esemény, vagy egy baráti társas party is, ahol készségeiteket, talpraesettségeteket és tájékozottságotokat is tesztelhetitek!

A sorozat 3 megjelent nagy sikerű darabja a következő:

EXIT - Az elhagyatott konyhó

Itt a játékosoknak együtt kell megfejteniük a feladványokat azért, hogy kiszabaduljanak az elhagyott kunyhó fogságából. A kártyákon állnak a feladványok, melynek megfejtésében egy könyv és egy forgatótárcsa segít.

Minden dolog kinyitásakor újabb és újabb kártyákhoz jutnak a játékosok, a céljuk pedig az, hogy a feladatok gyors megoldásával minél hamarabb kijussanak.
A játék csak egyszer játszható végig!

Tovább a játékhoz! >>> 

EXIT 2. - A titkos labor 

A játékosoknak itt is együtt kell megfejteniük a feladványokat azért, hogy kiszabaduljanak a titkos laborból. A kártyákon állnak a feladványok, egy könyv és egy forgatótárcsa segít a megfejtésükben.

Minden tároló kinyitásakor újabb és újabb kártyákhoz jutnak a játékosok, a céljuk pedig az, hogy a feladatok gyors megoldásával minél hamarabb kijussanak.  
A játék csak egyszer játszható végig!

Tovább a játékhoz! >>>

EXIT 3. - A fáraó sírkamrája

Mint ahogyan az előző 2 verzióban, úgy most is együtt kell megfejteni a feladványokat azért, hogy kiszabaduljunk a fáraó sírkamrájából.

A feladaványok szintén kártyákon található, ezek megfejtésben egy könyv és egy forgatótárcsa segít. Minden terem kinyitásakor újabb és újabb kártyákhoz jutnak a játékosok, a céljuk pedig az, hogy a feladatok gyors megoldásával minél hamarabb kijussanak. A játék csak egyszer játszható végig!

Tovább a játékhoz! >>>

 

 

<<< Vissza
 
2017.11.28