Menü

Hírek

Gondolj időben a karácsonyi ajándékokra!

Nincs is nagyobb ünnep az évben a gyerekek számára, mint a Karácsony! De vajon minek örülnének a fa alatt? Mivel lepjük meg őket? Játékajánlónkkal ehhez adunk néhány ötletet!

 

Nincs is jobb annál, mikor közeleg a nagy ünnep. Ilyenkor mindenki már karácsonyi lázban ég, sülnek a mézeskalácsok, a gyerekek pedig a levelüket írják a Jézuskának, hogy mit is hozzon Nekik idén a karácsonyfa alá...

Ahhoz, hogy mindez zavartalan legyen és ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni az áruházban és azon gondolkodni mit is vegyetek gyerkőceiteknek, gondolkodjunk már előre!

Íme néhány idei újdonságunk és javaslatunk, mivel vidíthatjátok fel egy játékos este folyamán csemetéiteket!

 

Yangtze

Egy igazi családi társasjáték, ahol a játékosok a Kínában található Jangce folyón hajózó árukkal kereskednek, pénzüket tartományokba fektetik, az árut pedig megpróbálják minél nagyobb haszonnal eladni.

A játék végén az  nyer, aki a legnagyobb vagyont gyűjti. Tovább >>>

 

Stone Age

Egy izgalmas utazás a múltba, ugyanis a kőkorszak megpróbáltatásai várnak ebben a játékban.

Fát kell vágni, követ kell törni és aranyat kell mosni a folyóban. Ezen áruk csereberéjével gazdagíthatjuk és bővíthetjük a falunkat, hogy ezáltal a civilizáció újabb szintekre léphessen. Tovább >>> 

 

Imhotep

Imhotep az ókori Egyiptom első és legismertebb építésze volt, akinek alkotásait kell megépítened.

Az építéshez szükséges köveket hajókkal kell a különböző helyszínekre elszállítanod, de nem te vagy az egyedüli, aki hajókkal követ szállít! Tovább >>>

 

Karawanix

A Karawanix egy vidám játék az érzékek és a beszédkészség fejlesztésére.

A gyerekek egy színes karavánnal vonulnak át a sivatagon az oázishoz, ahol izgalmas kalandok és rejtvények várják őket! 
Tovább >>>

 

Ha más jellegű társasjátékokat keresnél, akkor böngéssz tovább a weboldalunkon, vagy tekintsd meg idei játékkatalógusunkat ide kattintva!

Nem érdemes sokáig várni a legjobb társasjáték ajándék kiválasztásával, hiszen webshopunk 2016. december 22. és 2017. január 09. között zárva tart, vagyis az ez idő alatt érkező megrendeléseket csak 2017. január 12-től tudjuk feldolgozni!


 

<<< Vissza
 
2016.11.15