Menü

Hírek

Hogyan tedd színesebbé a gyerekzsúrt!

Beköszöntött a jó idő, hamarosan otthon lesznek a gyerkőcök és jönnek a gyermekzsúrok, táborok.

 
No, de mivel is tehetjük színesebbé a zsúrokat, szülinapi bulikat?
Össze szedtünk Nektek néhány ötletet és tippet, hogy egy pillanatra se unatkozzanak a lurkók! 

Top 10 játék gyerekzsúrra!

 1. Tick... Tack... Bumm Junior

  A Tick..Tack..Bumm gyerekeknek készült változata. Itt sem tudja senki, hogy meddig ketyeg és kinek a kezében lesz a Tick..Tack..Bumm, mikor elhangzik a Bumm! Mondj gyorsan egy szót a felhúzott kártyán lévő vidám képpel kapcsolatban és gyorsan add tovább a Tick..Tack..Bummot! 

  Tovább a játékhoz! >>>

 2. Stinky Pig - Pukipokó

  Pukipopó egy éneklő malac. Ha megnyomják a pocakják, akkor énekelni kezd. Dobni kell a kockával és gyorsan tovább kell adni Pukipopót, mielőtt pukizik. Akinek a kezében pukizik, annak sajnos 1 korongot el kell vennie. A játék végén az nyer, akinek a legkevesebb korongja lesz! Szórakoztató parti-játék gyerekeknek és felnőtteknek! Az éneklő, pukizó malac dobálása igazán megnevetteti a játékosokat! 

  Tovább a játékhoz! >>>

 3. Lecsapós játék

  Nem kell hozzá más, csak egy memória kártya. Le kell fordítani az összes lapot, mintha memória játékot játszanánk, azonban most jön a csavar! A játékosoknak egyesével kell felfordítania a kártyákat, amik felfordítva is maradnak. Egyesével, sorba mindenki forgat fel egyet és amikor egy olyan kártya kerül felfordításra, ami már van, abban az esetben gyorsan rá kell csapni a párból az első kártyalapra ami már fel volt fordítva. Aki előszőr rácsap, azé a pár! Az nyer, akinek a legtöbb párja lesz a játék végén!

 4. Activity Irkafirka

  Az idei év egyik legnépszerűbb játéka, ami kicsiknek és nagyoknak jó szórakozást nyújthat! Itt ugyanis nem egy egyszerű Activity játékról beszélünk, hiszen itt a feladványokat a fejünkre erőstített táblácskán kell lerajzoljunk a többieknek! 

  Tovább a játékhoz! >>>

 5. Musical Chairs

  A Disney hercegnők bált rendeznek Hamupipőke születésnapján. Nagy az izgalom, mert minden hercegnő meglepetésül Hamupipőke ruhájában érkezett. Szikrázó bálterem fogadta a hercegnőket, csillogott a táncparkett is, de a hercegnők mégis csodálkozva pillantottak kőrbe, mert meglepetten azt tapasztalták, hogy egy fotellel kevesebb áll a bálteremben. A vidám báli forgatagban a Disney mesékből megismert csodálatos dallamok csendülnek fel. Táncra perdül a báli forgatag, ám amikor a zene véget ér, bizony izgalmas lesz szabad fotelt találnia annak, aki a keringő után meg szeretne pihenni. 

  Tovább a játékhoz! >>>


 6. Speed Cups

  Magunkhoz veszünk 5 színes poharat. Felcsapunk egy feladatkártyát, majd mindenki megpróbálja olyan gyorsan megoldani a feladatot, amilyen gyorsan csak tudja. Akkor kell a csengőre csapni, ha helyes sorrendben állnak a poharak! Ügyesnek, jó megfigyelőnek és gyorsnak kell lenni! 

  Tovább a játékhoz! >>>


 7. Ipi - apacsos bújócska

  A hagyományos bújócska egy gyorsított változata, ahol a játékosok a jó búvóhelyükről előszaladhatnak, amikor a "kereső" játékos éppen nem figyel, és le "apacsolhatja" azon a helyen, ahol az számolt. Ilyenkor odaszalad a hunyó számoló helyére és elkiabálja magát, hogy "ipi apacs 1,2,3!". Ha a hunyó játékos megtalál valakit, neki is oda kell szaladni és bekiabálni a nevét annak a játékosnak, akit megtalált, hogy pl. "Bence ipi-apacs 1,2,3 ott vagy a fa mögött". Ez esetben az a játékos kiesett ebből a körből. Ha viszont a játékosok gyorsabbak a hunyónál és mindenki "leapacsolja" a hunyót, akkor újra neki kell számolnia a következő játékkörben! 

 8. Halli Galli Junior

  54 bohóc nyüzsög a cirkuszi porondon kilenc különböző színben. Csapj a csengőre gyorsan, de csak akkor, ha két azonos színű bohócot látsz. A leggyorsabb játékos elnyeri játékostársai felfordított lapjait. 

  Tovább a játékhoz! >>>


 9. Ízlelő nyerő!

  Kiválasztunk egy bátor játékost, aki úgy érzi, hogy mindent ki mer próbálni! Bekötjük a szemét és köré ültetjül a többieket, hogy nézzék a reakcióját. A bekötött szemű játékosnak felváltva kell mindenféle fűszerből, és ételből adni egy kis kóstolót, és ki kell találnia mit kapott! A játékban kell lennie sós és édes ízeknek, akár fűszereknek is. Például nyaljon meg cukrot, sót, borsot, citromot! :) Ahány ízt eltalál, annyi pontot kap! 

 10. Kerti vizi bomba

  A nagy melegekben a gyerkek másra sem vágynak, csak strandra, vízre! Valósítsuk meg ezt a már jól ismert vizi bombázással, vagy kis vödrökkel. Had szaladgáljanak és locsolhassák egymást a nagy melegben! Az nyer, aki száraz, vagy szárazabb marad! :))
  Itt azonban fontos a többi szülővel egyeztetni előtte, hogy hozzanak váltóruhát, esetleg fürdő nadrágot a gyerekeknek!

Mostmár nincs is más dolgotok, csak válasszátok ki kedvenceiteket, és induljon a gyerkzsúr! :)

 

 

<<< Vissza
 
2017.05.22