Menü

Hírek

Hogyan vigyél színt a Szilveszteredbe!

Még nincs meg a tökéletes terv az év utolsó napjára?


Biztosan számtalanszor átfutott már az a gondolat, hogy mit is csináljatok Szilveszterkor... a tökéletes "bulit" még nem találtad meg, otthon maradnál szíved szerint a barátaiddal, vagy akár a gyerkőcökkel?!

Akkor azt kell, hogy mondjuk, most hátradőlhetsz a székedben, ugyanis mi megtaláltuk Neked a megoldást, amivel mókában és kacagásban gazdag órákkal búcsúztathatod az Óévet, vagy éppen kezdheted az újat!

Megtaláltuk a legjobb társasjátékot Szilveszterre!

Ráadásul azt kell, hogy mondjuk ezt nem csak mi állítjuk, hanem a Dívány hírportál munkatársai is.

Ők ugyanis tesztelték nemrégiben az ACTIVITY legújabb Irka-firka kiadványát, melyet kicsik és nagyok egyaránt játszhatnak.

"Homlokomra is írhatom, akkor sem tudja senki!"

Ennek a kiadványnak a lényege, hogy itt csak rajzolni kell, de nem ám akárhogyan! A játékosok egy táblát kapnak a homlokukra, amire a feladványt kell lerajzolnia a többi játékosnak, de nem ám akárhogyan!

Ezúttal úgyanis a játékos nem látja a táblácskáját, vagyis így nem látja azt sem hogy mit rajzol, azt sem, hogy hová rajzolja, vagy hogy hogyan! 

Ha be akarod biztosítani a Szilvesztered, akkor itt nézhetsz utána a játéknak!

Amennyiben Te inkább a stratégiai játékokat részesíted előnyben, akkor pedig IMHOTEP játékunkat ajánlanánk, amit már 10 éves kortól játszhatnak a gyerekek is. Itt egyszerre szükséged lesz jó stratégiára és probléma megoldó képességre is, hiszen agyafúrtan kell megoldani a szállítmányozási feladatokat, hogy felépíthesd a híres egyiptomi építész remekeit! 

Sajátítsd el a játékot és légy Te a legnagyobb építész a vidéken! Olvass utána a játéknak! >>>

 

<<< Vissza
 
2016.12.11