Menü

Hírek

Így dobd fel a farsangot!

Biztosan te is szemezel már a jobbnál-jobb farsangi jelmezekkel, nézed majd ki mit húz fel és milyen jelmezes fotókat oszt meg... De miért is maradnál le a farsangi mulatságról?

 

Tavaly írtunk már róla milyen játékokkal lehet feldobni egy bulit, vagy bemelegíteni a társaság kedvét a party előtt... most azonban valami egészen mással készültünk Nektek!

Összeszedtünk egy gyors játékismertetőt az idei év legújabb kedvenceiről, amivel biztosan nem lőhettek mellé, ha farsangról van szó!


Mit ajánlanánk az idei farsangi bulira?

 • Halli Galli - a vicces party bemelegítő játék

  Akció, izgalom, és sok nevetés a gyümölcsökkel. Nincs is más dolgod, minthogy csapj a csengőre, de csak akkor, ha öt azonos gyümölcsöt látsz! Az a játékos, aki a leggyorsabban csap a csengőre, megnyeri a felfordított lapokat... Bemelegítéshez ezzel a játékkal remek hangulatot teremthetsz!

  Tovább >>>

 • Varázsdoboz - az igazi varázslatok kedvelőinek
  Ki nem szeret varázsolni, gondoljunk csak bele! Legyen szó akár gyerkekről, vagy felnőttekről, a varázslat rejtelmei mindenki figyelmét leköti. Ha már vendégsereg bemelegedett, dobd fel a hangulatot néhány apró, ám annál sikeresebb kis trükkel!

  Varázsdoboz 50 trükkel >>>
  Varázsdoboz 100 trükkel >>>
 • Lingo twist

  Sokan csak úgy emlegetik, hogy a közkedvelt Activity utódja! :)

  A Lingo Twist is a társaságok nagy kedvelt party játékainak családjába tartozik. Ebben a játékban a játékosok kihúznak egy kártyát, amin valamilyen arckifejezés van egy feladattal, majd megforgatják a játéktábla nyelvét, ami megmutatja, hogy milyen fogalmat kell mondani a feladat megcsinálása közben.

  Például „Öltsd ki a nyelved amennyire csak tudod, és közben mondj két dolgot, amit magaddal vinnél egy utazásra.” A játékosnak érthetően kell beszélnie. Aki érti az elhangzottakat, az gyorsan rácsap a játéktábla orrára, ami dudálva jelzi, hogy van megfejtő.

  Tovább >>>

 • Puki pokó

  Pukipopó egy éneklő malac, aminek ha megnyomják a pocakják, akkor énekelni kezd. Dobni kell a kockával és gyorsan tovább kell adni Pukipopót, mielőtt pukizik. Akinek a kezében pukizik, annak sajnos 1 korongot el kell vennie. A játék végén az nyer, akinek a legkevesebb korongja lesz!

  Szórakoztató parti-játék gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt! Az éneklő, pukizó malac dobálása igazán megnevetteti a játékosokat és az idő miatti versenyszellem pedig még izgalmasabbá varázsolja a játékot!

  Tovább >>>

Jó szórakozást kívánunk! 

<<< Vissza
 
2018.01.10