Menü

Hírek

Kedvenc társasjáték eredményhirdetés

Összesítettük a szavazatokat, kiderült hogy a 4 kategóriában melyek a kedvenc társasjátékok!

Hétfőn, december 17-én délben véget ért "Magyarország kedvenc társasjátéka" című Facebook játékunk.

Így zajlott a játék...

A játék kétfordulós volt, melynek első fordulójában az volt a feladat, hogy a játékosok nevezzék kedvenc társasaikat. A nevezési időszak három hétig tartott, amely idő alatt több mint 150 különböző társast neveztek.

A második fordulóban a nevezett társasok kerültek porondra. Ezeket négy kategóriába rendeztük, és arra kértük a játékosokat, hogy szavazzanak minden kategóriában akár naponta, arra a társasra, amelyik szerintük az adott kategóriában a legjobb. A négy kategória a következő volt: családi játékok, gyermekjátékok, kvíz / party játékok, illetve logikai  / stratégiai játékok.

Szavazni a játékokra szintén három hétig volt lehetőségük, és ez idő alatt rengeteg szavazatot kaptunk, így sikerült kialakítani a végeredményt, kiderült, hogy a négy kategóriában melyek a játékosok kedvenc társasjátékaik!

 

4 kategória, 4 győztes játék

A szavazatokat összesítettük, és kiderült, hogy azok, akik velünk játszottak, ők melyik társasokat kedvelik. A szavazatok alapján a kedvenc társasok:

Családi
Gyerekjáték Party / kvíz Logikai /
stratégiai
1000 hely, amit látnod kell Activity Junior Activity Original Twilight Struggle
 

Köszönjük mindenkinek a részvételt, reméljük kedvet kaptatok egy kis játékra! Ha évközben nem is volt elég időtök rá, most itt vannak az ünnepek, úgyhogy üljetek le a családdal, és játsszatok egy jót!

Kövessétek nyomon Facebook oldalunkat továbbra is, és ne feledjétek: "Aki nem játszik, túl komolyan veszi magát"

 

<<< Vissza
 
2012.12.19