Menü

Hírek

Kincsek nyomában!

Mint ahogyan az életben is, úgy a játékok birodalmában is mindig nagy izgalmakat rejtenek a kincsvadász játékok!


Legyen szó bármilyen típusú játékról, a kaland amikor valamilyen elrejtett kincset meg kell keresni, vagy egy térkép útján kell kifűrkészni a megoldást, az mindig a váratlannál is nagyobb izgalmakat rejt...

.. és mivel ezt a leplezetlen titkot játékmestereink is tudják, elhoztuk nektek a legizgalmasabb kalandos társasainkat!

Annak, aki nem hiszi, járjon maga utána! :)

Kockázatos kaland

Egy felfedezetlen világ ritka kincseit kutatjuk!

A játékban expedíciókat kell indítani, amiken minden játékos 3-3 kalandorral vehet részt. Kockadobásokkal megpróbálják kidobni a szükséges kombinációkat, hogy megfelelő felszereléshez és értékes leletekhez jussanak.

A kockázat és a megtérülés helyes felmérése, a megfelelő felszerelés megszerzése, a kalandorok ügyes elhelyezése kulcsfontosságú a győzelemhez!

Tovább az izgalmakhoz! >>>

Hatalmas szörnyek 

A király kincstárát mogorva őrök őrzik, de a szörnyekkel legyőzhetjük őket és megszerezhetjük a kincset!
 
Izgalmas családi kártyajáték, amiben a játékosok szörnykártyáik lerakásával próbálják meg legyőzni az őröket és megszerezni a király kincstárában lévő aranyat. A király azonban különböző rendeleteket hoz, amik megnehezítik a szörnyek dolgát. A játékosok együttműködnek, de minden játékosnak az a célja, hogy a zsákmányból a legtöbb aranyat szerezze meg magának és abból a lehető legkevesebbet fordítson a szörnyének gyógyítására. Akinek a legtöbb aranya lesz a játék végén, az lesz a játék győztese.
 
 

Kincsvadász

Mély barlangok, magas hegyek és  dzsungelen átvezető út a kincsekhez... sőt, az út során még a goblinokat is le kell győzni!
 
Ebben a társasban a kincsvadászok összeállítják kártyapaklijukat, kalandorok, őrzőkutyák és akciólapok segítenek a legendás kincsek megszerzésében. Útjuk a Fagyott Hegyenkeresztül vezet, a Sűrű Dzsungelbe, végül a Láva Barlang mélyébe ereszkednek le.
 
A kincsek lehetnek értékes leletek, varázstekercsek és olyan dolgok is, amikre senki sem vágyik. Miután a kincseket begyűjtötték, a kincsvadászoknak őrzőkutyáikkal meg kell védeniük magukat az alattomos goblinoktól.
 
 
<<< Vissza
 
2018.03.06