Menü

Hírek

Kockajátékok királyai

A kockajátékok mindig is nagy népszerűségnek örvendtek a maguk egyszerűségével, hiszen könnyed és izgalmakkal teli játékélményt nyújtanak!
 
Nézzük meg, melyek azok a kockákkal játszható társasjátékok, amikben a szerencse és a logikus gondolkodás egyensúlyban van és mind emellett még remek játékélményt is biztosít!
 
ISTANBUL
 
A nagy sikerű Istanbul játéknak a megjelent kocka játék változata, ami szintén töretlen sikernek bizonyult.
 
A kockajáték változatának a lényege, hogy egymást megelőzve megszerezzük a rubinokat, ehhez azonban pénzre, árura és a segédek szolgálataira is szükség van.
 
A játékosok minden körben öt kocka dobásával küldik ki a segédeiket  és a dobásuk eredményét az áruval kombinálva hajthatják végre az akciókat. A kockákon látható ikonok mutatják, hogy a segédek mit szerezhetnek be. A játékosok, árut, pénzt, kristályt gyűjtenek a bazárkártyák vagy a mecsetlapkák akciókból, így növelik a bevételeiket.
 
 
 
CUBO
 
Minden játékos egyszerre dob a kockáival, majd a dobás eredményéből megpróbálja a lehető legértékesebb kombinációt kirakni. Minél értékesebb a kombináció – annál több pontot ér.
 
A szettek és a sorok hoznak pontot. Az nyeri meg a játékot, aki szerencsésen dob, ügyesen kombinálja a kockákat és figyeli a játékostársai dobásait is.
 
 
 
CIÚB
 
Egy társas-kockajáték, melyben varázskártyák megszerzése a cél!
 
Fontos, hogy jó előre megtervezzétek lépéseiteket, hiszen minden egyes varázskártya megszerzését követően, csökkentenetek kell kockáitok számát is!
 
Vajon ki lesz a legügyesebb varázsló, az idei varázslótalálkozón?!
 
 
 
 
 
<<< Vissza
 
2018.01.10