Menü

Hírek

Legnépszerűbb kártya játékok

A játék, amit soha nem lehet megúnni, és mindig felturbózható!

 

Ha kártyajátékról beszélgetünk, mindenki számára más és más emlék, más kedvenc kártyajáték jut eszébe, mégis jó érzéssel tölti el az embert.

A kártya az a tipikus  játék, ahol mindenkinek van egy kedvence, mindenki megtalálhatja korosztálytól függetlenül a magának valót!

No, de nézzük ezúttal a legnépszerűbbeket!

 

Solo kártya

A világszerte ismert szórakoztató kártyajáték, ami hasonlít a  népszerű Makaó játékhoz. Szórakozást nyújt felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

A játékosok célja, a lehető leggyorsabban megszabadulni a lapoktól. A játékosok a kezeikben tartott lapokat egymás után játsszák ki. A lapok lerakását az akció kártyák nehezítik.

Tovább a solo kártyához!

 

A klasszikus magyar kártya!

A már jól ismert 32 lapos hamisítatlan magyar kártya, amiben mérettől és designtól függetlenül bárki megtalálhatja a neki legjobban tetsző kiadást!

A magyar kártyák egyik legnagyobb előnye, hogy más kártyákkal ellentétben nem csak, egy kártyajáték, hanem számos változat játszható vele!

Gondoljunk csak a "zsírra", Fekete Péterre, 66-ra, kamuzásra vagy akár a Macaóra! Az idők során talán már nem is tudnánk megmondani hány féle kártyajátékra alkalmas ez az egy pakli!

Itt választhatod ki kedvenc kiadású Magyar Kártyádat!

 

Gyermekkártyák

Nevéből is értetődően a gyerköcök kedvencei, ahol akár mamória kártya vagy Fekete Péter kártya alapon megtalálhatják a nekik legkedvesebb darabokat.

Kiválaszthatjuk akár kedvenc arcainkkal ellátott csomagolásban, mesefigurákkal, állatokkal vagy akár tetszőlegesen igényre szabva is.

A gyermekkártya legkedveltebb darabjait itt tekinthetitek meg a lap alján!

 

Francia kártya

A világ legismertebb kártyája, ami a magyar kártyához hasonlóan nem csak egy, hanem számos más játék helyettesítésére is alkalmazható! A nagy népszerűségnek örvendő kártya kiválóan alkalmas römi, kanaszta, póker, Fekete Péter, Makaó, de akár más jól ismert játékok alkalmazására is.

Ennek a kártyának a nagy előnye, hogy a család minden tagja korosztálytól függetlenül használhatja a kedvenc játékára!

Keresd meg a Neked legjobban tetsző kiadást, designt és szerezd be!

 

 

Autós kártyák

A régi idők nagy kedvencei az autós kártyák. Talán valahol mindenkiben felsejlik a régi időkben az iskolai padok alatt, - jó esetben szünetekben rendezett - autóskártya csaták korszaka!

Jó hírünk van, ugyani az Autós kártyák ma is nagy népszerűségnek örvendenek! Íme két pakli, amivel most újra felidézhetőek a nosztalgikus pillanatok!

A 2 Olditmer kártyát itt tekintheted meg a lap alján!

 

 

Keltis kártyajáték

Nagy sikerű Keltis társasjáték kártyákkal játszható változata, amelyben a játékosok színkártyák kijátszásával megpróbálnak minél hosszabb színsorokat alkotni. Egy színsoron belül a lapoknak növekvő, vagy csökkenő sorrendbe kell lenniük. Minél hosszabb egy színsor a játék végén, annál több pont jár érte. A játékot az a játékos nyeri, akinek a játék végén a legtöbb pontja gyűlik össze. Teljes értékű játékélmény és csodálatos grafika jellemzi a játékot. 

Tovább a játékhoz!

 

Reméljük Ti is megtaláltátok oldalunkon kedvenceiteket! Amennyiben még több, más fajta kártyára lennél kíváncsi, akkor kattits ide!

 

 

<<< Vissza
 
2017.04.18