Menü

Hírek

FRISS, ROPOGÓS, VADONATÚJ PARTY TÁRSASJÁTÉK!

Olyan party társasjátékot ajánlunk most nektek, amivel garantáltan könnyesre nevethetitek magatokat! Készüljetek már most a szilveszterre! Vadonatúj társasjátékunk, a LIFT IT, „manu-daru”.

 

FRISS, ROPOGÓS, VADONATÚJ PARTY TÁRSASJÁTÉK!

Lift it, party társasjáték, pitanik


Hogy mi is a Lift it?!
Egy őrületesen vicces, ügyességi játék! Csak rögzítsétek a fejetekre a zsinóron lógó kampót és indulhat a halászat! Cél, a kártyákon látható építőelemek kihorgászása!

...de vigyázat! A játék időre megy!
Akkor pedig, ha ketten horgásztok egy kampóval, garantáltan nem marad el a nevetés!
Nem csak szilveszteri mókázáshoz ajánljuk!  


Társasjáték leírása és további információ

A Lifi it egy ügyességi építőjáték, amit egyénileg vagy csapatban lehet játszani. A feladat, az építési kártyán megadott építményeket a megadott időn belül felépíteni. Daru, zsinór és akasztó segítségével kell az építési elemeket az építési területre a kártyán meghatározott módon felállítani. Az építéshez használt darut a játékosok vagy a kezükben tartják, vagy a homlokukra erősítik egy fejpánttal. Csak a pontos építésért jár pont!

1-8 játékos részére, 8 éves kortól


Itt pedig, akár meg is vásárolhatjátok:
bit.ly/Piatnikbolt_Lift_it

…vicces, akár a szilveszteri bulik hangulatfokozásáért is felelős, party játékaink sokaságát megtaláljátok, a katalógus 2-8 oldalán!
Itt:
bit.ly/Tarsas_katalogus_2014

…és még egy apró felhívás! Ne feledjétek, hogy a Loopin’ Louie nem csak a gyerekek kedvence lehet, de szintén kiváló party játék is egyben!
Nézzétek csak: bit.ly/Loopin_Louie_drinking_game

<<< Vissza
 
2014.12.16