Menü

Hírek

Megvannak az idei MENSA társasjáték díj győztesei!

Idén immáron 9. alkalommal választották meg a Mensa HungarIQa Társasjátékversenyt, ahol egyik kedvencünk tarolt gémer kategóriában!
 
Mensa Társasjátékverseny évente kerül megrendezésre, amely során jobbnál jobb társasjátékok versengenek az elismerésért.

A kizárólag hazai fejlesztésű vagy magyar kiadású játékok versenyét 2009 óta rendezik meg. A díj alapötlete, az amerikai Mensa Select díjból ered, ami mára az egész világon elfogadott elismeréssé nőtte ki magát.

Mensa Társasjátékverseny célja egyrészt az, hogy a társasjáték vásárlás előtt állók döntését segítse, másrészt pedig az, hogy a hazai társasjáték kultúra fejlődését támogassa. 

A díjat korábban már számos Piatnik társasjáték elnyerte, és idén ez a siker folytatódott...


Idén is - a korábbi versenyekhez hasonlóan - több, mint 50 tag reggeltől estig próbálta és pontozta a jelölt játékokat. Így nagy örömünkre szolgál, hogy idén, 2017-ben gémer kategóriában az ISTANBUL társasjáték nyerhette el ezt a díjat!

Ráadásul még egy jó hírrel szolgálhatunk! 

Az Istanbul játék nagy népszerűségére való tekintettel már megjelent hozzá egy kiegészítés is Coffe and Baksis néven, valamint már elérhető kockajáték változatban is! :)

Ismerd meg Mensa HungarIQ díjat játékunkat és engedd, hogy magával ragadjon Istanbul bazárnegyedébe!

 

<<< Vissza
 
2017.11.29