Menü

Hírek

Nagy utazók, mítoszok, legendák nyomában...

Vajon ha meghallod egy játék történetét, kitalálod mely legendás társasról beszélünk?


Most, hogy elindult a 2018-as esztendő, kalandozzunk is vissza picit a történelembe és nézzük csak meg, milyen legendák és mítoszok is uralkodnak, melyek a játékok birodalmát sem engedik nyom nélkül elhaladni!

Sikerül kitalálnod a játékok ismertetőjéből, melyik játékokról is beszélünk? :)

--- 1 ---

1672-őt írunk. Kalózok egy maroknyi csapata az éj leple alatt megszökött egy híres erőd börtönéből. A legendás történet szerint a bátor és mindenre elszánt kalózok egy földalatti alagútrendszeren keresztül érték el a partot, ahol egy apró csónak várta őket. Azzal átkeltek Tortuga szigetére, és ott utat ütöttek maguknak a dzsungelen keresztül azért, hogy eljussanak a Kalózöbölnyújtotta biztonságba. Ezen a legendán alapul ez az izgalmas játék, ahol a játékosok a kalózok bőrébe bújva átélhetik a kalandokkal teli szökést.

>>> Megoldásért kattints ide a játékra!

--- 2 ---

Évszázadokkal ezelőtt a fűszerkereskedelem volt a világ legfontosabb piaca, a fűszerek értéke az aranyéval vetekedett. A fűszerkereskedők fantasztikus meséket szőttek arról, milyen veszélyek árán jutottak a portékájukhoz, remélve hogy így magas áron tudják értékesíteni az árujukat. A fűszerek iránti kereslet olyan nagyra nőtt, hogy akik a fűszereket birtokolták hatalmas vagyonra és elismertségre tettek szert.

Ebben az időben vezetik a játékosok a karavánjaikat, szerencsét és gazdagságot keresve, a keleti tájakon át a Földközi-tengerhez. Az egyszerű és tiszta játék mechanika, a pakliépítő mechanizmus kombinálásával, végtelen stratégiához és döntéshez vezetnek.

>>> Megoldásért kattints ide a játékra!

--- 3 ---

Ez a játék a Maya piramisok misztikus világába csábítja a játékosokat! Miután a játékosok űrhajói landoltak a romvárosban megkezdődik a piramisok felállítása és a romváros újjáépítése. Aki ügyesen tervez, az jó stratégiával meghódíthatja a várost!

A Maya romváros – Palenque templomának feltárása során egy titokzatos sírkő került elő, ami megtalálása óta számtalan találgatásra ad okot. Tényleg idegen lények lakták a várost és ők építették a Maya piramisokat?

>>> Megoldásért kattints ide a játékra!

 

<<< Vissza
 
2018.02.12