Menü

Hírek

Neked melyik a kedvenced?

Ismét Piatnik Facebook játék! Itt a Te időd!

A Magyar Társasjáték Egyesület minden évben megválasztja, majd díjat ad át az év társasjátékának. Legújabb Facebook játékunkban mi a Te véleményedre vagyunk kíváncsiak. Oszd meg velünk, neked melyik a kedvenc társasod, szavazz rá minden nap, és a játék végén megtudjuk, hogy melyik Magyarország kedvenc társasjátéka.

A játék két fordulóból áll, melynek első fordulója a mai nappal ért véget. Ebben a fordulóban a feladat az volt, hogy elküldjétek nekünk, nektek melyik a kedvenc társasotok, illetve melyikek, hiszen akár többet is nevezhettetek. A forduló során rengeteg különböző társast neveztetek be a játékba, így a paletta nagyon szélesre sikeredett.

 

A játék nem ért véget!

November 23-án indul a második forduló, ahol a nevezett társasoké a főszerep. Minden általatok beküldött társast kategóriákba rendezünk, és november 23-tól három hétig van lehetőségetek kategóriánként szavazni. A játék végén kiderül, mely kategóriákban melyik Magyarország kedvenc társasjátéka!

A szavazáshoz nem kell regisztrálnod, de a regisztrált szavazók között értékes nyereményeket sorsolunk ki!

Ha szeretnél játszani, kattints ide!

 

A regisztrált szavazók között sorsolunk!

A regisztrált szavazók természetesen nem maradnak jutalom nélkül. A második fordulóban a regisztrált szavazók között 3 alkalommal sorsolunk 3-3 db 7.000 Ft értékű Piatnik vásárlási utalványt!

Sorsolások időpontjai:
2012. november 30. 12.00
2012. december 7. 12.00
2012. december 14. 12.00

És ez még nem minden! A játék végén pedig egy szerencsés regisztrált szavazó megnyeri a 15.000 Ft értékű Piatnik vásárlási utalványt.
 

Te mire költenéd a vásárlási utalványt?

Kattints ide, játssz velünk, és nyerj! 

 

<<< Vissza
 
2012.11.16