Menü

Hírek

Piatnik katalógus

Hogyan és honnan válasszak társasjátékot?

piatnik katalogus, játék katalógusEldöntöttem, hogy társasjátékot vásárolok karácsonyra. Nincs is ennél egyszerűbb. Megnézegetem a dobozokat, leolvasom, hány éves kortól ajánlják, oldalra pillantok és azonnal tudom, milyen kategóriába tartozik. Miután választottam, utánakeresek az árának és a számomra megfelelő üzletben, webshopban megvásárolom.

Tudom, hogy biztos siker lesz, hiszen személyre szabott, mégsem kell sok időt tölteni a válogatással, többen is játszhatnak vele, így többeknek szerezhetek vele örömet egyszerre.

De hol nézzek utána?

Hol nézhetem meg a képeket, a leírásokat, a korosztályokat és a kategóriákat egy helyen, ha nincs kedvem körbesétálni minden boltot, leemelgetni a polcról az összes színes, de nehéz dobozt?

A Piatnik online, letölthető katalógusát nekem találták ki.
Lapozgathatom otthon, a kényelmes fotelben. Nem kell súlyokat emelgetnem, mégis minden doboz elejét megnézhetem. Egyszerűen kiválaszthatom a nekem megfelelő játékokat, majd rákereshetek az árukra.

Ha Ön is hasonló problémával küzd, látogasson el a Piatnik honlapjára, töltse le a katalógust és válogasson kedvére kényelmesen!
 

<<< Vissza
 
2012.12.07