Menü

Hírek

Új helyszíneken a nagysikerű playmobil kiállítás

A kaland folytatódik!

Az ÁRKÁD áruházlánc, első, győri állomásán megrendezett interaktív, Playmobil kiállítás, meghosszabbított időtartammal, nagy sikerrel zárult! Bízunk benne, hogy az odalátogatók örömüket lelték a tárlatban és ajándékokkal a kezükben, maradandó, pozitív élményekkel a szívükben léptek ki az áruházból!

     
     


A következő állomás

A kiállítássorozat következő helyszíne Pécs, ahol 2013. május 4-én indítja a tárlatot az ÁRKÁD áruház. Az újonnan felépített installációk, új élményeket adnak, a diorámákba zárt életképek, mind-mind lehetőséget kínálnak a szerepjátékok újraértelmezésére. A csodálatos történetek a látogatók szemei láttára elevenednek meg!

Mindazok, akik ellátogatnak az új helyszínre, díjmentesen vehetnek részt az interaktív kiállításon, a játszóházban, a játszóasztalok körül, vagy a játszószőnyegeken. Szabadjára engedhetik fantáziájukat és felépíthetik saját jeleneteiket, fényképezkedhetnek a nem mindennapi dekorációs elemek körül, tesztpályán irányíthatják a távirányítású autókat, ajándékokkal és életreszóló élményekkel is gazdagodhatnak!

Kalandra fel, májusban vár az ÁRKÁD PÉCS!

Jó hír a fővárosiaknak is, hogy a pécsi helyszín után, júniusban, még nagyobb installációkkal, még több látnivalóval, sok-sok meglepetéssel, Budapesten is várja az ÁRKÁD áruház azokat, akik szívesen megtekintenék az interaktív tárlatot! Ezt a programot nem érdemes kihagyni!

<<< Vissza
 
2013.03.20