Menü

Hírek

Készíttess egyedi céges reklámtermékeket a Piatniknál!

Reklámkártyák, cégesített társasjátékok és puzzlek? Most mindez a legmodernebb nyomdai technikákkal, és exkluzív Piatnik minőségben valósulhat meg, teljesen a vállalkozásod igényeire szabva!

Reklámkártya referenciáink
Rengeteg vállalkozás készíttet különleges ajándékot partnerei, ügyfelei számára a karácsonyi időszakra. Sokaknak azonban csak év végén jut eszébe ez a meglepetés, amikor már sajnos nincsen elegendő idő a gyártásra. Ezt elkerülendő idén már ősszel szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, milyen páratlan játékos ajándékok közül válogathatsz a Piatnik jóvoltából, ha valami nem hétköznapi reklámhordozót keresel!Reklámkártyák


A kreatív ötleteidnek közvetítésére határtalan lehetőséget kínálnak a játékkártyák, mint reklámhordozók! A kártyák elő- és hátlapját, valamint a csomagolását igényeid szerint, egyedi kivitelben készítjük el.

A Piatnik termékein közvetített reklámajánlatoddal nemcsak egyedi módon érheted el partnereidet és a vállalkozásodnak fontos célközönséget, hanem páratlan játékélményhez is juttatod őket.

Válassz standard, luxus, művész, pasziánsz, vagy egyedi kiadású kártyáinkból, és kérj exkluzív csomagolást a paklihoz: egyedi grafikával megnyomott kartondoboz, vagy celofán csomagolás díszes előlappal.
 


Reklám puzzle


Lehetőség van egyedi képpel ellátott puzzlek gyártására is a Piatniknál, amit akár elegáns csomagolással is megrendelhetsz: egyedi grafikával megnyomott kartondoboz, vagy kartonlapon celofán csomagolás.

 

Társasjátékok


Válassz társasjátékainkból, és lepd meg partnereid, kollégáid egy olyan játékkal, amiről biztosan a Te vállalkozásod jut majd az eszükbe! Egy cégesített társasjáték azonban sokkal több egy egyszerű reklámnál: ezzel nemcsak ajándékot adsz, hanem egy komplett játékélményt!


Reklámkártya referenciákReklámtermékeinket a legmodernebb nyomdai technikákkal készítjük, hiszen célunk, hogy partnereink minden igényét a lehető legmagasabb szinten ki tudjuk elégíteni.

Ha felkeltette az érdeklődésed valamelyik reklámtermékünk, vagy további információra van szükséged érdeklődj az edit@piatnik.hu címen.

 

Minden érdeklődőnek részletes tájékoztatást adunk a mennyiségekről, árakról a támogatott formátumról, a kép és adat leadás módszereiről! Keress minket bátran, hogy együtt különlegessé tegyük vállalkozásod reklámtermékeit!

<<< Vissza
 
2016.10.18