Menü

Hírek

Társasjátékok felnőtteknek!

Olvasd el hírünket, amelyben most "partytársasjátékokat" ismerhetsz meg, illetve megtudhatod, hogy milyen szórakozásban lehet részed felnőttként.

 

Játszani mindenki szeret. A gond azonban az, hogy sok felnőtt hajlamos elfelejteni, milyen jó szórakozás a barátokkal, családdal társasozni. A játéknak nem csak a gyerekekről kell szólniuk, lehet ez felnőtt szórakozás is, amely esetben érdemes a megfelelő „partytársasjátékokat”, felnőtt társast beszerezni.

 

Te ismersz felnőtteknek szóló társasjátékokat?
 

Sokan egyből rávágnák, hogy Activity, hiszen az minden korosztálynak szól. Mely jó válasz ugyan, de nem csak ez az egy lehetősége van azoknak a felnőtteknek, akik szeretik a társasjátékokat.

42 Társasjáték felnőtteknekMi a 42 vagy az Inquizitor 2 társasjátékot ajánljuk minden olyan felnőttnek, aki szeretne ily módon kikapcsolódni.

A kedvelt felnőtt társasok közé tartozik még a Good Friends is, amely során kiderül, kiről mit gondolnak a barátai. A játék során arra a játékostársunkra szavazunk, akire leginkább jellemző a kártyán lévő állítás. A csavar azonban ez után következik. A játékosoknak meg kell tippelniük, vajon hány szavazat érkezett rájuk.

A nevetéssel övezett játékot történetek megosztásával, emlékek felidézésével lehet még színesebbé varázsolni.

 

Játszanál, de nincs kivel?


Piatnik kártyajátékok

Sokan azzal a problémával állnak szemben, hogy szeretnek társasozni, de nincs megfelelő partner hozzá, nincs kivel játszaniuk egy jót. Itt a megoldás: látogass el a hozzád legközelebb lévő társasjáték klubba.

Ilyen klubok az ország több területén is megtalálhatóak, ahol amellett, hogy egy jót játszhat, még új ismeretségekre is szert tehet az ember. Ha te például kecskeméti vagy, akkor látogass el a http://www.ketaklub.hu/ oldalra, ahol több információt kaphatsz a kecskeméti társasjáték klubról és kipróbálhatsz felnőtt társasjátékokat is!

Ha szeretnél friss információkról értesülni a társasjátékok világával, felnőtt társasokkal kapcsolatban, látogass el Facebook oldalunkra, és kövesd nyomon ajánlatainkat, híreinket.

<<< Vissza
 
2012.09.10