Menü

Hírek

Társasjátékok, melyekből versenyt rendeznek

Tudtad, hogy a társasjátékokból versenyt is rendeznek? Ezeken te is részt vehetsz!

Bizony! Jól láttad. Vannak társasjátékok, melyekből versenyeket rendeznek.

Amigo Wizard Piatnik kártyajátékA Piatnik által forgalmazott Amigo Wizard kártyajáték nem csak Magyarországon népszerű. Az évente megrendezett világbajnokságon 10 ország legjobb játékosai mérik össze erőiket.  A világbajnokságra való kijutáshoz nem kell mást tenni, mint bejutni az országos bajnokság első két helyezettje közé. Az idei országos forduló október 6-án került megrendezésre, az ausztriai világbajnokság pedig november 17-én lesz.

 

Te is szívesen indulnál a következő selejtezőkön?

Keresd a lakóhelyedhez legközelebbi társasjátékklubot, amely rendez Wizard versenyt!


Rummikub Piatnik társasjátékokA Rummikub világbajnokságot háromévente rendezik szebbnél szebb helyeken. Az idei, szicíliai világbajnokságon 36 ország játékosai vesznek részt. A világbajnokságra az évente (a Füles és a Piatnik közös játéka) megrendezett budapesti selejtezőkön keresztül lehet kijutni. A november 11-én megrendezendő ez évi selejtezőre a jelentkezési feltételeket megtalálhatod az októberi Füles magazinban.

Kedvet kaptál a játékokhoz?
Gyakorolni szeretnél a versenyekre?

Vásárold meg a Wizard kártyát, vagy a Rummikub betűs, Rummikub TWIST, Rummikub gyerek, illetve nagy számos változatát a webshopban és partnereinknél!
 

<<< Vissza
 
2012.10.12