Menü

Hírek

Társasjátékok Ünnepe és Társasjátékos Olympia 2016

2016. november 26–27-én – immár 5. alkalommal – a Lurdy Ház Konferenciaközpontjában kerül megrendezésre a TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE, a modern családi és felnőtt játékok országos fesztiválja. Természetesen rengeteg Piatnik játékkal is találkozhatsz a rendezvényen, sőt ki is próbálhatod majd őket!

 

A Nebuló XXI. Alapítvány főszervezésében több mint 300 asztalon, több mint 2000 négyzetméteren, 4 teremben lesz lehetőségük a résztvevőknek kipróbálni kiváló hazai és külföldi logikai, taktikai, stratégiai és családi társasjátékokat. Így mindenki megtalálhatja a neki való játékot, akár családdal, barátokkal vagy egyedül érkezik, tapasztalt játékos, vagy csak most ismerkedik (újra) a társasjátékok világával.


A TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPÉN közel 60 játékmester segít eligazodni a számtalan társasjáték között. Az eseményen sok társasjátékos szervezet, egyesület és játékkiadó képviselteti magát.

Kattints ide a részletes programleírásért! >>>


A rendezvény keretén belül kerül sor az idei TÁRSASJÁTÉKOS OLYMPIA versenysorozat döntőire is, amelynek selejtezői már javában zajlanak. Itt rendezzük meg a Wizard- és az Aranyásók-világbajnokságot és a Rummikub országos bajnokság döntőjét. Az érdeklődők Dobble-versenyeken is kipróbálhatják magukat, amelyekre a játékos kedvűeknek a helyszínen kell csak regisztrálniuk. A versenyzőket a játékélményen túl értékes nyeremények várják.

Frederic Moyersoen, az Aranyásók kártyajáték alkotója is jelen lesz a rendezvényen, dedikálja a játékot, játszik a jelentkezőkkel.

 

Több száz kipróbálható játék vár a rendezvényen, a klasszikusoktól kezdve a legújabb társasjátékokon át az igazi különlegességekig!

Ízelítő a programokból, játékokból:

Társasjátékok Ünnepe 2016– Karácsonyi játékvásár: számtalan logikai, gyerek-, családi, parti-, felnőtteknek is ajánlott, stratégiai társasjáték kedvezményes áron, extra akciókkal kapható
– Társasjáték-kölcsönzés: több száz játék helyben kipróbálható
– Társasjáték-bemutatók
– Játékoktatások, szabálymagyarázatok szakértő játékmesterektől
– Társasjáték-ismereti verseny
– A Társasjátékos Olympia döntői
– Wizard- és Aranyásók-világbajnokság
– Helyi versenyek
– Társasjáték-fejlesztőkkel játéktesztelés
– Mini Essen: társasjáték-újdonságok a nagyvilágból
– Társasjátékbörze
... és még sok más program!


Időpont: 2016. november 26., szombat 10.00–19.00 és 2016. november 27., vasárnap 10.00–18.00.
Helyszín: Lurdy Ház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12–14.


További információt a rendezvényről és a jegyvásárlásról a www.nebuloalapitvany.hu oldalon találhatsz!


<<< Vissza
 
2016.10.18