Menü

Hírek

Megérkeztek a 2016-os társasjáték újdonságok!

Az ősz az egyik legizgalmasabb része az évnek, hiszen ilyenkor nagyon sok Piatnik társasjáték újdonság jelenik meg. Idén sincs ez másként: folyamatosan érkeznek a legújabb magyar kiadású társasjátékaink minden korosztály számára.


Mivel rengeteg új társasjátékunk van, nehéz lenne mindet összefoglalni egy hírben. De megpróbáltunk néhány ígéretes társasjáték újdonságot kiválasztani, ami biztosan sokaknak a nagy kedvence lesz!

 

Íme, egy kis ízelítő a 2016-os társasjáték újdonságokból, és egy kis kedvcsináló a játékokhoz!

Imhotep – kalandozz az ókori Egyiptomban és építs piramisokat! Taktikázz, építkezz és előzd meg társaidat! Ha egy kis szerencse is melléd szegődik biztosan sikerül emlékműveket alkotnod az örökkévalóságnak!


Activity Irkafirka – a legnépszerűbb parti játék most új szintre emeli a rajztudásodat! A legújabb kiadásban ugyanis nem egyszerűen a papírra, hanem a homlokra erősített táblára kell rajzolni! Ezzel a játékos csavarral garantált a nevetés és az irkafirka ábrák sokasága, mint például ez :)

via GIPHY

 

Pukipopó – Remek választás a kacagni vágyóknak! Végtelenül egyszerű, mégis biztosan emlékezetes marad minden játék! Nyomd meg a malac, Pukipopó pocakját, s míg ő énekel, dobj a kockával, majd add tovább a malacot. De igyekezned kell, mert ha a Te kezedben pukizik, büntetésül korongokat kapsz! A játék végén az nyer, akinek a legkevesebb korongja lesz! Remek parti játék kicsiknek és nagyoknak!

Camel Up kártyajáték – a tevefuttatás már biztosan sokaknak ismerős, most pedig kártyajáték formájában is kipróbálható. Száguldj a tevékkel egy izgalmas verseny keretében, ugorj fel a másik teve hátára és játszd ki a lapjaidat, hogy pozitív irányba befolyásold a futam alakulását!


Bison – izgalmas stratégiai játék, ahol egy egész bölénycsordát vezethetsz, vagy épp az indián főnököt és a kutyáit irányíthatod. Kiváló problémamegoldó képesség fejlesztő játék, nem utolsó sorban pedig izgalmas kikapcsolódás két fő részére!


Fruit Mix – tedd próbára a memóriád és a koncentrálóképességed ebben a különleges kártyajátékban! Fejben tudod tartani, melyik gyümölcsfajtából milyen sorszámú lapod van? Tedd próbára magad a Gyümi kártyákkal!
Rummikub mini – utazásra is magaddal vinnél egy kompakt, de izgalmas játékot? Próbáld ki a kisméretű Rummikubot, ami biztosan befér az útitáskádba!

A felfedezés öröme: Fizika – Ki mondta, hogy a tudomány unalmas? Fedezd fel a fizika izgalmas világát ezzel a készlettel: építs gépeket, erőmérőt és ismerd meg a laboratóriumi centrifugák működését. Kísérletezz és legyél kisfizikus!Ha kíváncsi vagy sok más szórakoztató társasunkra is böngéssz tovább a weboldalunkon! Ha pedig az újdonságaink érdekelnek, nézd meg a legfrissebb játékkatalógusunkat itt! >>

<<< Vissza
 
2016.10.06